Tuesday, October 6, 2020

Nissan 400Z отримає дуже потужний мотор

 Очікується, що японська компанія представить наступника «двухдверкі» Nissan 370Z протягом найближчих 12 місяців

Компанія Nissan не планує відправляти спортивний автомобіль Nissan Z у відставку, так як він важливий для іміджу бренду. Нинішній Nissan 370Z є еволюцію 350Z . Причому випускається цей двомісний автомобіль з 2008-го, а останнє оновлення було в далекому 2012 році. А значить, зміна генерації напрошується вже давно. Раніше передбачалося, що ми зможемо побачити новий Z не раніше, ніж через півтора-два роки, тепер же стало відомо про те, що презентація пройде або до кінця поточного року, або на початку наступного.

Очікується, що для нового Nissan Z адаптують платформу від родинних Infiniti Q50 і Q60. У них же спорткар, ймовірно, запозичить і двигун - повністю алюмінієвий трилітровий твін-турбомотор V6 сімейства VR, в нього також входить «движок» об'ємом 3,8 літра, яким оснащується Nissan GT-R . Віддача для «двухдверкі» наступного покоління поки не називається, але, ймовірно, вона буде дорівнює приблизно 400 к.с. Так, у Q60 Red Sport потужність становить 405 к.с. При цьому таке повнопривідне чотиримісне купе вагою тисяча вісімсот двадцять-п'ять кг розганяється до 100 км / год за 5 секунд. Очікується, що динамічні характеристики легшого заднеприводного спорткара Nissan 400Z виявляться вище.

No comments:

Post a Comment

Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року

 Компанія Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року. Автомобіль, так само як і його старший побратим по ліні...