Tuesday, October 6, 2020

Nissan GT-R підготували для бездоріжжя

 Nissan GT-R часто піддається тюнінгу. Доробки в основному мають одну спрямованість - підвищення потужності і поліпшення швидкісних показників. А як щодо позашляхових показників?

Звичайно ж, це питання звучить шалено щодо GT-R , проте один з власників їм все-таки перейнявся. Так і народився проект Nissan GT-R Offroad Godzilla 2.0, який тепер виставлено на продаж. На японський спорткар були встановлені більш пухкі шини. Назвати їх грязьовими за мірками повноцінних позашляховиків не вийде, але це явно не те, що очікуєш побачити на Nissan GT-R. Плюс до цього дорожній просвіт збільшений на 12 см. Якщо врахувати, що під стандартним GT-R налічується 11 см, то підсумковий кліренс складе значні 23 см.

На даху з'явився багажник з запаскою, рейлінги і світлодіодна «люстра». На арки встановлені пластикові розширювачі, в передній бампер інтегровані незвичайні противотуманки. За даними майданчики Classic Youngtimers Consultancy, де автомобіль виставлено на продаж, потужність 3,8-літрового V6 перевищує 600 к.с. Це більше, ніж у GT-R Nismo, який здатний розганятися з 0 до 100 км / год за 2,9 секунди.

No comments:

Post a Comment

Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року

 Компанія Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року. Автомобіль, так само як і його старший побратим по ліні...