Tuesday, October 6, 2020

Nissan відновив виробництво автомобілів

 Російський завод Nissan , розташований в Санкт-Петербурзі, з 18 травня відновив виробництво автомобілів. Через падіння попиту на авто і «коронавірусних» канікул підприємство знаходилося в просте останні півтора місяці (з 30 березня), тепер воно продовжить роботу в дві зміни.

«Для гарантії безпеки та здоров'я працівників на підприємстві впроваджені додаткові заходи боротьби з поширенням вірусної інфекції: посилений медичний контроль, проводиться контроль температури тіла всіх співробітників, нанесена спеціальна розмітка для збереження соціальної дистанції, проводиться додаткова дезинфицирующая обробка приміщень. Всі співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту, а також антисептиками », - заявив пресі представник компанії.

Відзначається, що офісні співробітники заводу будуть працювати в дистанційному режимі. У Nissan уточнюють, що в червні підприємство може призупинити виробництво через низький попит або нестачі автокомпонентів з європейських заводів. Нагадаємо, що в 2019 році петербурзький завод Nissan скоротив випуск на 7,4%, до 52,3 тис. Автомобілів. Більшість з них припадає на кросовер Qashqai - 27,3 тисяч примірників. Проектна потужність російського заводу Nissan - 150 000 машин в рік.

No comments:

Post a Comment

Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року

 Компанія Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року. Автомобіль, так само як і його старший побратим по ліні...