Tuesday, October 6, 2020

Дебютував найменший кросовер Nissan

 Компанія Nissan представила компактний концептуальний кросовер Magnite, серійна версія якого дебютує незабаром в Індії. Модель стане найменшим SUV в лінійці японської марки

Передбачається, що товарний кросовер, який представлять до кінця року, вийде практично таким же, як і його концепт. Новинку побудують на модернізованій версії масштабируемой платформи CMF-A, а в модельній ієрархії марки вона займе місце на сходинку нижче Juke другого покоління.

За попередніми даними, Nissan Magnite запропонують в Індії з 1,0-літровим бензиновим трициліндровим мотором потужністю 72 л. с., що працює разом з п'ятиступінчастою "механікою" або "роботом". Крім того, кросовер буде доступний з 9,5-сильною «турботройкой» об'ємом 1 л, що діє в парі з варіатором.

Цікаво, але кросовер може з'явитися і в Росії. У березні у відкритій базі Федерального інституту промислової власності (ФИПС) було зареєстровано назву Datsun Magnite. З огляду на, що бренд Datsun йде з вітчизняного ринку, новинку можуть запропонувати під маркою Nissan.

No comments:

Post a Comment

Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року

 Компанія Nissan оголошує про старт продажів Nissan Qashqai 2020 го модельного року. Автомобіль, так само як і його старший побратим по ліні...